Instruktori

Upoznajte naš ljubazan i stručan tim

Instruktor vožnje je bez sumnje najbitniji dio svake autoškole, instruktor vam pruža sigurnost i usmjerava vas ka ispravnim navikama u vožnji. Poznato je da mladi kandidati upijaju znanje kao spužva, a navike koje steknete u toj vrlo ranoj fazi upravljanja vozilom se uvelike manifestiraju u vašoj daljnjoj „karijeri“ dobrog i savjesnog vozača. Odlika svakog dobrog instruktora je da se posveti svakom kandidatu osobno i da s njim stekne prijateljski odnos, time se omogućava kvalitetna komunikacija između kandidata i instruktora što čitav proces pohađanja autoškole čini bržim i kvalitetnijim. Važno je da sva pitanja i nedoumice koje imate u vožnji (a svi ih imaju) jasno i bez ustručavanja postavite vašem instruktoru jer je on tu zbog vas.

Instruktor vožnje mora biti i dobar psiholog jer je njegovo znanje i iskustvo bezvrijedno ako ga nije u stanju kvalitetno prenijeti na kandidata. Najbolji instruktori vožnje nisu oni kod kojih je najviša prolaznost, najbolji instruktor je onaj koji će vam na primjerima pokazati i detaljno objasniti što, kako i zašto, možete biti sigurni da ćete uz vrhunskog instruktora vožnje položiti vozački ispit vrlo brzo i što je još važnije postat će te siguran i dobar vozač koji vjeruje u sebe i svoje sposobnosti što je vrlo bitno prilikom uključivanja u promet.

Borna Zemljak dipl.ing. prometa, stručni voditelj, predavač

Borna Zemljak dipl.ing. prometa, stručni voditelj, predavač

Instruktor vožnje - A1, A2, A, B, BE, C ,CE, D, DE kategorije

Vozila: Renault Clio V (B kat.), BMW 5 (BE kat.) KAWASAKI Z 125 i HONDA PCX¸125 (A1 kat.), BMW G310R (A2 kat.) YAMAHA MT07 (A kat.), TEMARED (priključno vozilo BE kat.), MERCEDES ATEGO 1322 (C kat.), ACKERMANN (priključno vozilo CE kat.)

Marko Kuš

Marko Kuš

INSTRUKTOR vožnje - A1, A2, A, B kategorijE

Vozilo: VW GOLF VII (B.kat), KAWASAKI Z 125 i HONDA PCX 125 (A1 kat.), BMW G310R (A2 kat.) YAMAHA MT07 (A kat.)

Suzana Matkovič

Suzana Matkovič

Instruktorica B kategorije

Vozilo: VW POLO CROSS (B kat.)

SANDRA ZEMLJAK

SANDRA ZEMLJAK

TAJNICA

Ivana Vujnović

Ivana Vujnović

TAJNICA

Za sva dodatna pitanja

Autoklub global-tape
Autoškola " Miroslav Zemljak " d.o.o. sa radom je počela 06. prosinca 1990. S ponosom ističemo kako smo bili prva potpuno privatna autoškola u Republici Hrvatskoj. U nepunih 29 godina postojanja, gotovo 7500 osoba se u našoj autoškoli obrazovalo i položilo ispite za vozačke dozvole raznih kategorija. U autoškoli kontinuirano pratimo najnovije trendove kako na planu tehničko-tehnološke opremljenosti, tako i na planu stručnog usavršavanja osoblja te uspješno surađujemo s ministarstvima i institucijama. Autoškola " Miroslav Zemljak " nalazi se na Trgu Doktora Franje Tuđmana 1 u sklopu srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću. Smještaj autoškole omogućuje laku pristupačnost bez obzira na sredstvo prijevoza koje koristite ili pravac Vašeg dolaska. 😉

Kontakt

Adresa: Trg dr.Franje Tuđmana 1 (SREDNJA ŠKOLA Ban Josip Jelačić),10290 Zaprešić
Tel/Fax: 01 / 3310-153
Mob: 091/33333-53, 091/ 22222-70
Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak: 08:00h – 19:00h