Instruktori

Upoznajte naš ljubazan i stručan tim

Instruktor vožnje je bez sumnje najbitniji dio svake autoškole, instruktor vam pruža sigurnost i usmjerava vas ka ispravnim navikama u vožnji. Poznato je da mladi kandidati upijaju znanje kao spužva, a navike koje steknete u toj vrlo ranoj fazi upravljanja vozilom se uvelike manifestiraju u vašoj daljnjoj „karijeri“ dobrog i savjesnog vozača. Odlika svakog dobrog instruktora je da se posveti svakom kandidatu osobno i da s njim stekne prijateljski odnos, time se omogućava kvalitetna komunikacija između kandidata i instruktora što čitav proces pohađanja autoškole čini bržim i kvalitetnijim. Važno je da sva pitanja i nedoumice koje imate u vožnji (a svi ih imaju) jasno i bez ustručavanja postavite vašem instruktoru jer je on tu zbog vas.

Instruktor vožnje mora biti i dobar psiholog jer je njegovo znanje i iskustvo bezvrijedno ako ga nije u stanju kvalitetno prenijeti na kandidata. Najbolji instruktori vožnje nisu oni kod kojih je najviša prolaznost, najbolji instruktor je onaj koji će vam na primjerima pokazati i detaljno objasniti što, kako i zašto, možete biti sigurni da ćete uz vrhunskog instruktora vožnje položiti vozački ispit vrlo brzo i što je još važnije postat će te siguran i dobar vozač koji vjeruje u sebe i svoje sposobnosti što je vrlo bitno prilikom uključivanja u promet.

Borna Zemljak dipl.ing. prometa, stručni voditelj, predavač

Borna Zemljak dipl.ing. prometa, stručni voditelj, predavač

Instruktor vožnje - A1, A2, A, B, BE, C ,CE, D, DE kategorije

Vozila: Renault Clio V (B kat.), BMW 5 (BE kat.) YAMAHA YS 125 (A1 kat.), HONDA CB500F i YAMAHA MT03 (A2 kat.) YAMAHA MT07 (A kat.), TEMARED (priključno vozilo BE kat.), MERCEDES ATEGO 1218 (C kat.), ACKERMANN (priključno vozilo CE kat.)

Marko Kuš

Marko Kuš

INSTRUKTOR vožnje - A1, A2, A, B kategorijE

Vozilo: VW GOLF VII (B.kat), YAMAHA YS 125 (A1 kat.), HONDA CB500F i YAMAHA MT03 (A2 kat.) YAMAHA MT07 (A kat.)

Ana-Marija Špiček

Ana-Marija Špiček

Instruktorica B kategorije

Vozilo: Renault Clio IV (B kat.)

Suzana Matkovič

Suzana Matkovič

Instruktorica B kategorije

Vozilo: VW POLO CROSS (B kat.)

KARMEN DAMJANKOVIĆ  i SANDRA ZEMLJAK

KARMEN DAMJANKOVIĆ i SANDRA ZEMLJAK

TAJNICE

Ivana Vujnović

Ivana Vujnović

Tajnica

Za sva dodatna pitanja

Autoklub global-tape
Autoškola " Miroslav Zemljak " d.o.o. sa radom je počela 06. prosinca 1990. S ponosom ističemo kako smo bili prva potpuno privatna autoškola u Republici Hrvatskoj. U nepunih 29 godina postojanja, gotovo 7500 osoba se u našoj autoškoli obrazovalo i položilo ispite za vozačke dozvole raznih kategorija. U autoškoli kontinuirano pratimo najnovije trendove kako na planu tehničko-tehnološke opremljenosti, tako i na planu stručnog usavršavanja osoblja te uspješno surađujemo s ministarstvima i institucijama. Autoškola " Miroslav Zemljak " nalazi se na Trgu Doktora Franje Tuđmana 1 u sklopu srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću. Smještaj autoškole omogućuje laku pristupačnost bez obzira na sredstvo prijevoza koje koristite ili pravac Vašeg dolaska. 😉

Kontakt

Adresa: Trg dr.Franje Tuđmana 1 (SREDNJA ŠKOLA Ban Josip Jelačić),10290 Zaprešić
Tel/Fax: 01 / 3310-153
Mob: 091/33333-53, 091/ 22222-70
Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak: 08:00h – 19:00h